Grupperingen Scene Gudbrandsdal er en gruppering for produksjon av scenekunst i Gudbrandsdalen. Grupperingen består av sceneaktører med bakgrunn innen ulike profesjoner fra teater, dans, musikk og visuell kunst og har tilhørighet i Midt- og Nord Gudbrandsdal. Arbeidsområdet vil primært være i kombinasjonen teater og dans, men også andre sceneaktiviteter er arbeidsområde. Gruppen arbeider gjennom egne prosjekter og på oppdrag fra private, kommunale/statlige eller andre offentlige institusjoner. Primært vil virksomheten utøves i Gudbrandsdalen, men er åpent for et større geografisk område i Oppland og Hedmark.


Viggo Didriksen, Leder i styret.
Solhjemslivegen 64,2670 Otta. Tlf: 90699538

Arbeider deltid som skuespiller, tekstforfatter og regissør. Utdannet fra Rødkilde teaterhøjskole i Danmark og som fysioterapeut. (Foto: Helge Havstein) .

Ranveig Henriksen Bøhle
Forbergsveien 11, 2690 Skjåk
Tlf: 911 39 020

Utdannet danser og pedagog fra Statens balletthøyskole, Oslo. Arbeider som danselærer på danselinja Vinstra vdg skule og i kulturskolen.

Julie Holth
Høglia, 2640 Vinstra
Tlf:

Utdannet danser fra Statens balletthøyskole. . Arbeider som danselærer ved danselinja på Vinstra vdg skule og ved kommunale kulturskoler.

Endre Skjåk | Nettsted
2690 Skjåk
Tlf:90135738

Utdannet i teaterfag fra Univ. i Trondheim. Har arbeidet frilans som skuspiller og regissør i mer enn en 10-års peridode. (Foto:Marit Sletten)

   
Vidar Olaussen | Nettsted
Stubben 4, 2640 Vinstra.
Tlf: 90654069

Utdannet i litteratur og musikk fra Univ. i Oslo og Trondheim. Arbeider bl.a. ved musikklinja Vinstra vdg skule og deltid med frilans kulturproduksjoner.
Jertru Torsdotter Stallvik.
Utdannet ballettpedagog og lange erfaring med undervisning og prosjekter i dans og teater, både utøvende og administrativt. Virksomhetsleder for kultur i Sel kommune.
Kristin Anita Johnsen
Utdannet innen drama/teater fra Univ. i Trondheim. Arbeider bl.a ved kulturskolen i Ringebu.
Therese Furulund
Skuespiller og sanger i "Vinternatt i fjellene". Bor i Øyer og har arbeidet mye med musikk- og scene-produksjoner i Lillehammerområdet.

I enkelforestillinger:

Tom Willy Rustad
Musiker og lærer ved folkemusikklinja Vinstra vgs. Har en serie plateutgivelser og konserter. Tidligere ansatt ved musikkhøyskolen i Oslo. Fra Oslo, nå bosatt Sør-Fron. Engasjert i "Nobilis Norvegica Tintinnabulum"

Mette Pedersen
Danser i "Livets dans". Utdannet fra NISS. Arbeider som danser. - for tiden i et engasjement i Afrika. Fra Otta.

Kristine Berget
Danser i "Livets dans". Utdannet fra LIPA, Liverpool. Arbeider som frilans danser. Fra Ringebu.

Eli Katrine Krokmoen
Utdannet billedkunstner fra kunstakademiet i Trondheim, Arbeider til daglig ved Vinstra vdg skule.
Engasjert med kosymer i Nobilis Norvegica Tintinnabulum.

   
Thordis Dahl
Skuespiller og leder i teatermiljøer i Nord-Gudrandsdal i en årrekke. Har også arbidet mye med scenografi, kostyme og sminke. Konstnerisk konsulent "Vinternattt i fjellen" (Regi, scenografi, kostyme). Bor på Otta.
Barbro Bekken
Studert visuell kunst ved Universität der Künste Berlin. Har hatt flere separat- og gruppeutstillinger i Tyskland og Frankrike. I 2014 mottok hun Stiftung Dorothea Konwiarz' arbeidsstipend for kvinnelige malere. Frilans scenograf. Har vært ansatt ved Den Norske Opera og Ballett og Haus der Berliner Festspiele i Berlin. Engasjert i "Vinternatt i Fjellene og i "Nobilis Norvegica Tintinnabulum". Bor på Otta.
   

Nettstedet sceneGudbrandsdal er et nettsted for presentasjon av sceneGudbrandsdals egne produksjoner og produksjoner der sceneGudbrandsdal er sterkt delaktige.

 

 

sceneGudbrandsdal.no